diumenge, 7 d’octubre de 2007

IM Hawaii 2.007

Acabo de rebre, per mig de la llista de distribució de Googlegroups Lista_de_Triatlon@googlegroups.com un email on Xabier Berasategui ens informa que la seva filla, Virginia, ha marxat aquest matí rumb a Hawaii, per disputar l'Ironman de tots els Ironmans. He llegit aquesta setmana que també ha marxat ja Marcel Zamora, i suposo que la resta ho deuen estar fent o ja hi deuen ser alli.

Pablo Cabeza ( Talavera de la Reina) va marxar dijous rumb a la seva segona aventura a Hawaii, molt més madur i sencer que la primera vegada l'any 1.998.Marcel Zamora ( Barcelona) sembla ser que aquest any ha entrenat de forma més específica la bicicleta, gràcies a un nou entrenador, Carles Tur, i l'ajuda que li han ofert des del CAR de Sant Cugat. El seu punt fort, la carrera a peu, pot donar-li una gran alegria si pugués arribar amb els primers al començament de la marató.

Eneko Llanos ( Vitòria), sense ser ni el millor nedador, ni el millor ciclista, ni el millor corredor a peu, és per mi, el més complert, amb una força mental que m'impresiona. Parlar amb ell impregna tranquilitat i paciència, i espera poder millorar la seva 5a. posició del 2.006.

També hi serà allí, el seu germà gran , Héktor....que un cop dedicat a la llarga distància, ha trobat nous savors que ja havia gaudit en la distància olímpica."Pancho" Pontano, l'argentí de la Garrotxa, també és un dels que algun any podria donar una alegria de les bones. Ja ho va fer l'any 2.005 amb una 9a. posició, i el seu excel.lent nivell a l'aigua, segur que farà que surti dels primers en aquest segment ( com ho va fer al 2.005). Després a veure-les venir.....

José Luis Cano, que un cop ja va quedar primer a Hawaii en el seu grup d'edat, aspira un cop més a fer-ho d'allò més bé, com ens té acostumats el triatleta del CN Mataró. Aquest any va aconseguir la plaça al IM de Brasil, i espera que la seva carrera a peu, on destaca amb els millors parcials, el pugui portar el més endavant posssible a la meta de Kailua kona.


Virginia Berasategui retorna a la competició aquest any, després de molt de temps amb problemes físics, i encara que no pugui ser aquest any, trobant el camí idoni per tornar al més alt dels pòdiums en els propers mesos.

I no em vull oblidar d'altres integrants de l'expedició, com en Guillem Lladó, un dels clàssics del circuit català, apassionat a la llarga distància, també Mercè Magem ( Reus Ploms), Alba Xandri( CN Sallent) i d'altres que no tinc el gust de conéixer, però que els desitjo tot el millor, i que gaudeixin d'aquest dia, perquè el dolor ja l'han experimentat més d'un cop, ara els toca........anar en busca de la glòria !!!

Per cert, no tinc especial predilecció per ningú, però crec que els tres primers llocs del pòdium masculí estaran entre McCormack, Staedler i Beke. Que ens apostem?

5 comentaris:

anar fent ha dit...

Felicitats per el nou blog.
El seguirem llegint amb força interes.

Kevin ha dit...

Joan Marc, et seguirem en aquest nou camí cap a Itaca.

Molt interessant aquest primer post. Dissabte espero disfrutar de l'espectacle, i jo també hi poso en Cameron Brown i l'Eneko entre els favorits al podi

robert mayoral ha dit...

Molt guapo i currat aquest nou blog!!
a disfrutar-lo i a arribar a meta!

Anònim ha dit...

Molt maco. M'agrada t’aniré llegint Joan Marc.
R

AME ha dit...

ciao Joan Marc complimenti per il tuo nuovo blog ! ciao AME