diumenge, 14 d’octubre de 2007

IM Hawaii - 2.007


Chris McCormack (1er.)

Craig Alexander (2on.)

Torbjorn Sindballe ( 3er.)


Tim deBoom (4 rt.)

Marino Vanhoenacker (5è)

Chris Lieto (6è)


Eneko Llanos (7è)

Pontano (11è)

Gran i merescuda victòria ( i molt buscada durant tot l'any) de Chris McCormack, que finalment no es va poder batre amb els kaisers alemanys Normann Staedler ( problemes físics) i Faris Al-Sultan ( malalt els dos darrers dies i ja no va prendre la sortida).

Es confirma la sorpresa que molts comentaven, la bona actuació del debutant en la distància Craig Alexander (2on.) I encara més sorprenent la tercera posició de Torborjn Sindballe, a "reventar" en la bicicleta, i defensant-se amb una marató sub-3hores, que li ha donat el resultat més important de la seva carrera. Gran cursa també del nordamericà Chris Lieto, amb un gran nivell sonre la bici, però li van sobrar uns quants km de la marató per poder estar més a dalt en la classificació (6è). Magnífic paper d'Eneko Llanos, que es confirma amb la 5a.(2.006) i 7a. posició (2.007) dins dels grans a nivell mundial, molt regular i amb una molt bona marca també en marató (2:51 h). Incombustible Luc Van Lierde, que encara té fusta per lluitar per entrar top 10 (8è.). I un altre magnífic "Pancho" Pontano, que amb la 9a. posició del 2.005 i la 11a. d'aquest any, es confirma dins dels grans també.

Un dels meus favorits, Rutger Beke, va rebre una patada a la cara a la natació, que el va deixar "molt tocat" durant tota la cursa, i que va demostrar la seva gran classe arribant caminant a meta, sense pensar en el temps final, només en arribar.

Marcel Zamora, posició 20, amb una marató sub 3 h (2:59 h), però possiblement amb problemes a la bici, li han fet predre unes bones pocisions.
I per la resta , també tots molt bé, .....Xabi Lekue (9:05 h), Iban Rodriguez (9:24 h), Jose Luis Cano (9:28 h), Pablo Cabeza (10:27 h excel.lent), Guillem Lladó (10:37 h), Javier García -ironjavi (10:52 h), Alba Xandri (11:18 h) , Mercè Magem (12:19 h)...............etc.

Lamentar els abandonaments d'Hektor Llanos i Virginia Berasategui, problemes estomacals d'Hèktor, i Virginia sembla ser que va punxar dos cops en la bici.

En categoria femenina, la gran sorpresa va ser la victòria de l'anglesa Chrissie Wellington ( 2:59 h a la marató).

Magnícic el comportament de dos ex-ciclistes professionals, Kai Hundertmark ( posició 23 amb 8:53 h ), i de Laurent Jalabert ( posició 73 amb 9:19 h).

1 comentari:

Kevin ha dit...

Molt bo el recull de fotos i comentaris sobre Hawaii, gràcies!!

Sobre Sindballe, el mateix que li vaig escriure al Luis Enrique:

"Sindballe sorpresa? 2 veces campeón del mundo LD, tiene el tiempo record de bici en Hawaii, 6º en Hawaii 2004, ganador en Eivissa, podiums en los medio ironmans más importantes (Wildflower, California)... si no fuera por el calor, y la permisividad de los marshalls con los grupos de bici.."

A la T2 vam fer una porra pel podium, i vaig ser l'únic a encertar-la, encara busco al que va escriure al xat que no hi entenia res per posar al danès en el top-3.

Lo fort és el segon lloc, tant en homes com en dones, mai ningú havia fet una carrera tan perfecte a Hawaii sense arribar a guanyar