dimecres, 10 d’octubre de 2007

Justicia ?

Finalment, la organització del Tour de França s'ha vist obligada a proclamar el ciclista gallec Oscar Pererio, com a guanyador de la edició del Tour 2.006, després de la desqüalificació del nord-americà Floyd Landis per dopatge.I dic "obligada" ,perquè des de la direcció de la prova, sempre van ser reacis a constatar i proclamar el que era evident, i mitjançant un acte protocolari que es celebrarà el proper dilluns al Consell Superior d'Esports a Madrid, el ciclista de l'equip Caisse d'Epargne podrà lluïr finalment el preciat maillot jaune. La llàstima, és que mai podrà tenir la foto preciada als Champs Elysées, dalt del podium, i amb l'Arc de Triomf al darrera ( hi han foto que a pesar dels anys no canviaran mai.)

I a raó d'aquest aconteixement, em vé al cap el que us relatava en el post de Marion Jones...el Comité Olímpic Internacional, farà també un acte protocolari per entregar-li a l'atleta grega Ekaterina Thanou la medalla d'or que ha retornat Marion Jones, després de confessar que "anava fins al cul"?
Serà capaç l'atleta grega de rebre aquesta medalla, quan 4 anys després, als JJOO d'Atenes, va fugir descaradament dels controls anti -dopatge?...... Justicia........?

2 comentaris:

robert mayoral ha dit...

a bones hores!!!!
igual que la M Jones.....ara que faran correran els llocs de les medalles que acaba de tornar?????
una vergonya com funciona tot!!

Manel ha dit...

Potser és justícia (entenent-la com l'aplicació de les lleis o reglaments), però també és política, en canvi, el que segur que no és és ètica.