dissabte, 13 d’octubre de 2007

La volta a Amposta


Tots els dimecres a les 07.00 h del matí, ens ajuntem una grupetta per fer........una volta a Amposta, i un cop mirant la foto que m'ha enviat un dels integrats de la grupetta, Benja (gràcies), realment sí que és una volta sencera a tota Amposta.

Normalment sempre som els mateixos, Pili, Carme ( preparant la Marató de Roma ), Joan, Benja i i jo, i encara que anem de cara al fred, esperem que algú més s'apunti algun que altre dimecres.


Els que em coneixeu, sempre meu sentit parlar dels avantatges que té el córrer a peu o anar en bicicleta, que fa que puguis descobrir noves rutes, nous indrets, que segurament són molt prop d'on ets, però que no solen ser circuit habitual nostre, i que pocs cops solem passar-hi. Aquest és un clar exemple per mi, zones com les del barri del Grau i el passeig fluvial a primera hora del matí, quan Amposta es comença a despertar, són un veritabe plaer per als sentits.


Hi ha una altra volta, batejada com la de Parrot ( i no, no té res a veure amb un mans lliures), però aquesta història ja us la explicaré un altre dia......ara toca ....fer una volta a Amposta !!!