diumenge, 7 d’octubre de 2007

Marion Jones


Bé, finalment ha confessat. Després de molts anys sent sospitosa, s'ha vist obligada a confessar que va prendre susbtàncies prohibides, cosa que tots sabiem o sospitavem, i que finalment ha confirmat les nostres sospites.

Diu que està arruinada, però ...voleu saber el que penso? Doncs, que amb un parell de nits a la TV amb programes tipus Late Night arreglarà la seva butxaca per una bona temporada, relatant com va anar la cosa, i explicant que si no va ser culpa meva, que si em vaig veure obligada, que si no savia el que em prenia, que si era per recuperar-me d'una lesió ( hipocresia elevada a la màxima esència).


Mentrestant, els periodistes ara no tenen temps de recordar-nos que ha passat finalment amb el tractament que es va fer el futbolista brasiler Ronaldo, suposadament per recuperar-se d'una lesió, i que tenia indicis de tractament no legal...doncs sabeu què? No passarà res, com sempre, mentrestant altres esportistes seguiran sent l'atenció mediàtica per aquest casos i d'altres, i si no ja en parlarem a partir del mes de maig i juny de l'any vinent, els amics de l'Equipe ja deuen estar escalfant motors.....i aquest cop, una vegada més, li tocarà a un dels d'aqui....qui serà? Valverde, Contador, .....temps al temps.


Una paradoxa, a la final dels 100 m llisos del JJOO de Sidney 2.000, després de Marion Jones va entrar segona la grega Ekaterini Thanou............us sona? que passarà ara? li donaran la medalla d'or a una atleta que 4 anys després, als JJOO d'Atenes va fugir, evitant un control anti-dopatge?