dissabte, 13 d’octubre de 2007

Polític...caçat !!!

El passat dia 1 d'octubre, a la ciutat germana de Berlín, es va disputar una de les maratons més conegudes del vell continent, que passarà a la història pel magnífic registre del atleta etíop Haile Gebreselassie, parant el cronòmetre a la línia d'arribada ni més ni menys que en 2:04:26 h ( per als estudiosos dels ritmes, a una mitjana de...2'57" el km.) rebaixant d'aquesta manera el darrer record mundial de la distància de la Marató, que tenia dins llavors el kenià Paul Tergat.
Però no us volia parlar de'n Haile, ni de Tergat...més bé d'un altre personatge curiós, si més bé....trampós.
L'Atleta Roberto Madrazo, de Mèxic, va acabar la cursa amb un magnífic registre de 2:41:12 h. , i d'aquesta manera guanyava la cursa en la categoria de participants compresos entre els 55 i 59 anys. Però la sopresa va ser tal, quan des de la organització es va començar a sospitar d'aquella situació, al veure l'arribada d'aquest atleta d'una manera molt fresca, aixecant els braços i sense simptomes de cansament, i curiosament també amb una indumentària molt poc recomanada per aquests tipus de proves.
Les sospites es van confirmar quan van poder comprovar que aquest atleta no sortia registrat als temps imtermitjos que havia durant el recorregut, concretament entre els km 20 i 35. Entre aquest dos punts , aquest els va passar amb un temps de 21'.....ufffffff.

Roberto Madrazo va ser candidat del Partit Revolucionario Institucional (PRI) a les eleccions presidencials de Mèxic al 2.006......i ja ho crec que revolucionari, i tant...
Ai Roberto, Roberto, .....s'agafa abans a un mentider o trampós...que a un coix !!!!

1 comentari:

Ironyoyito ha dit...

El millor són les explicacions que ha donat el pajaru, són el remat final...Si poseu el seu nom al google les trobareu sense dificultat.

S'han de tenir collons, però quadrats!!!