dimecres, 28 de novembre de 2007

Deutsche Telekom diu prou !!!

L'empresa germànica Deutsche Telekom se n'ha cansat dels darrers escandols per dopatge que ha patit el ciclisme, i concretament d'alguns dels seus ciclistes i ex-ciclistes ( Bert Dietz, Rolf Aldag, Udo Bölts, Christian Henn , Bjarne Riis...), Erik Zabel, Sinkewitz ...etc.

La noticia no m'ha sorprès en cap moment, ja que aquest "clima" no afavoreix gens a la promoció i difusió d'una marca comercial, en aquest cas per mig de T-Mobile, filial de Deutsche Telekom, i pot desencadenar que altres formacions perdin també importants patrocinis al llarg dels mesos ( esperem que no).

El que és evident, i així ho he defensat sempre, i em sap greu afirmar-ho un altre cop, és que el que no entengui que esport d'èliti el dopatge van molts cops ben junts, crec que vol tancar els ulls i no veure la realitat. Per supost, que com sempre no es pot generalitzar, i sempre hi haurà algú que competirà ben net del tot, o tindrà els mitjos necessaris per poder enmascarar uns resultats analítics, que de no ser així podrien també donar positiu en qualsevol control anti-dopatge.

En definitiva, seguim igual, si l'any 2.006 es destapava la coneguda "Operación Puerto", estem a punt d'acabar el 2.007 i seguim dins de la....."Operación Somos La Risa".

5 comentaris:

Rosermm ha dit...

100% d'acord amb tu.
No podries tenir més raó.

Joan Marc ha dit...

moltes gràcies al.lota, m'alegra saber que penses igual
una abraçada

robert mayoral ha dit...

millor que pleguin, perquè deu n'hi do quina cantera que tenen aquests!!!
per cert, ja se m'ha acabat la bona vida!!!

Macià ha dit...

Bon dia (ventós):
Que tal tot, primer que tot gràcies pels ànims per la marató. Tot molt bé, fins i tot el temps, 4ª marató al sac amb millor marca (això de millor...) 3:56:23 pero es que per mi acabar-la corrent ja és tota una gran alegria. Volia preguntar-te si sabies d´algun club de per aquí que competeixi en natació?
A part de Vilanova faràs alguna prova més entre desembre i febrer?
Ens parlem.
Adéu.

robert mayoral ha dit...

joan Marc, tu que ets de la zona, hi ha moltes curses per allà baix o què? es pot veure algún calendari específic de les Terres del Ebre??