dimecres, 19 de desembre de 2007

Google saturat !!!

Carla Bruni

Laure Manaudou

Doncs sí, sembla ser que aquests dies, el buscador més popular de la xarxa, està totalment saturat, i tot per culpa dels francesos.......bé, ells no tenen tampoc tota la culpa.

Resulta que el president de la República francesa, Nicolas Sarkozy , acostumat a donar-nos algun que altre cop d'efecte, s'ha enamorat de la ex-model i ara cantant Carla Bruni. Aquesta turinesa de naixement, però francesa d'adopció, li ha robat el cor al president francès, confirmant tots els rumors de les darreres setmanes que hi havien a la premsa rosa. El mandatari passa a formar part de la llista de personatges importants que han estat "amics" de la cantant ( Mick Jagger, Eric Clapton, Donald Trump...)

I per rematar la setmana, apareixen a la xarxa, les fotos en poca roba de la nedadora i símbol nacional del país veí, Laure Manaudou, sembla ser que per una revenja del seu ex-nòvio, el sicilià Luca Marin ( ell, evidentment ho nega). Aquesta noticia ha eclipsat les dues victòries d'aquest cap de setmana en els Campionats d'Europa celebrats a Debrecen( Hungria ), on va guanyar les proves de 400 lliures i 100 espatlla, i la recent nominació com a millor nedadora europea 2.007.
Per dignitat i respecte, no serà en aquest blog on podreu veure aquestes fotos.

Doncs per tot això, aquests dies el Google treu fum...i per culpa dels francesos !!!

3 comentaris:

robert mayoral ha dit...

jo em quedo amb la Manadou aquesta, no sé que té però em posa bastant...

Rosermm ha dit...

Robert, per començar jo pagaria per tenir els seus braços i la seva esquena..
En fi, Joan Marc, felicitats per tu i la teva família, que la teva nena gaudi de la seva primera bici i vosaltres tambe. Bones festes i a ....menjarrrrr!!!

robert mayoral ha dit...

au doncs! bones festes i ens veiem a Sitges, eh!!