dilluns, 28 de gener de 2008

Quina vergonya !!!


Suposo que la història ja la coneixeu tots, sobretot aquests dies que diferents mitjans de comunciació s'estan fent ressó un altre cop.

L'any 2004 , el jove de 17 anys Enaitz Iriondo va ser atropellat mentre anava en bicicleta per un vehicle de gran cilindrada, propietat i conduit pel sr. Tomas Delgado, a la localitat d'Haro (La Rioja). Aquest vehicle, sembla ser, circulava a 173 km/h per una carretera per on només es podia anar a 90 km/h, i amb una taxa d'alcohol no permesa ( l'atestat de la Guardia Civil no reflecteix aquestes dades). També s'ha de dir que la bicicleta, sembla ser, no portava cap senyal que advertís de la seva presència a la via pública.

Un cop el cas es va tancar, dos anys després, el sr. Tomas Delgado reclama als pares del noi, un import de 20.000 euros pels danys ocasionats al seu vehicle degut a l'impacte brutal contra el jove que anava en bicicleta

Espero, i desitjo que aquesta persona, Tomas Delgado Bartolomé, retiri la seva querella abans del dia del judici (30-gener 2008), com també espero i desitjo que si no fos així, la justicia demostri que a vegades ...2 + 2 no són sempre 4......en cas contrari, podem presumir de viure encara en un país de pandereta !!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Spain is different

Pau Marzà ha dit...

tens tota la raó en l'escrit... des de luego hi ha gent x a tot...

La resonancia és esta tarde, a vore k tal...

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

És el problema de que la justícia actuï com si fos una ciència exacta.

Sobre el cas en concret no el conec gaire, però si que és poc ètic reclamar diners a la família 2 anys després. No em veuria capaç de fer-ho jo.

robert mayoral ha dit...

quins pebrots els dels "terrorista" i els del putu advocat per intentar defensar la bogeria de proposta......