dimecres, 2 de gener de 2008

Tot un clàssic
Ahir, primer dia de l'any, com sempre, intentant arribar el més aviat a casa després del primer entrenament de l'any, per veure dos clàssics del primer dia de l'any: el final del concert d'Any Nou de la Orquestra Filarmònica des de Viena, i després el concurs de salts de trampolí des de Garmisch-Partenkirchen.

Després de 95 km de ciclisme a les cames, vaig poder ser-hi a temps, i poder sentir el Danubi Blau, i com no, la més que coneguda Marxa de Radetzky, acompanyada pels aplaudiments dels allí presents, sota la batuta d'aquest any, del francès Georges Prete.

I després, l'espectacle dels salts de trampolí, des de la ciutat bàvara de Garmisch-Partenkirchen, segona prova del Grand Slam dels 4 trampolins, amb la sorpresa en la victòria del jove austríac Gregor Schlierenzauer, amb només 17 anys, imposant-se al veterà finlandès Janne Ahonen ( segona posició del pòdium) , i relegant al gran favorit, Thomas Morgenstern, també austríac, al sisè lloc de la classificació.

Tot un clàssic, ahir primer dia de l'any, ...un bon entreno per matar els excessos, bona música de fons, i espectaculars imatges dels "homes voladors".