dijous, 13 de març de 2008

Amb això no es juga


Doncs resulta, que aquests dies, hi ha un jugador del Barça, que suposo que tots coneixeu, que ha manifestat els seus problemes degut a les poques vegades que ha pogut veure a la seva filla de quasi tres anys, des de que és a la ciutat de Barcelona, mentre que la petita és a Londres amb la seva ex-dona.

Fins aqui tot normal, el que no m'ha semblat gens bé, és com ho han tractat alguns mitjans de comunicació, que han tret suc de tot això, i que sembla mentida que hagin estat perdent 5 anys de la seva vida en una facultat de Ciències de la Informació, per oferir especulacions vàries i informacions que van molt més enllà del periodisme esportiu.

Molts cops, malauradament, haurien de tornar de quan en quan a fer algun reciclatge a la seva facultat, per recordar-los principis ètics i conductes més professionals de realitzar la seva tasca informativa. No podem obrir un bloc de notícies esportives a la Tv i a la ràdio, amb la imatge i paraules d'aquest jugador manifestant el seu problema, ...no, ho sento....................amb això no es juga !!!

1 comentari:

Miquel ha dit...

Qui provoca tot això és el mateix Henry convocant una roda de premsa per explicar un problema personal seu. A partir d'aquest moment deixa de ser un problema privat per convertir-se en públic. El problema real és la relevància que es dona a qualsevol cosa que faci un jugador de futbol.
Ens veiem el 17/5 a l'Ampolla!