dilluns, 8 de setembre de 2008

i ja anem pel ...........165 !!!

Repassant aquesta setmana tots els triatlons fets des de el 1.990, resulta que l'olímpic de dissabte a Banyoles, era el número....165.
A hores d'ara, ja estic fent càlculs per veure quan podré arribar al 200, que en 3-4 anys, possiblement pugui arribar a aquesta xifra.
Pel que fa a la cursa, ....passada per aigua............seria la paraula que definiria jo d'aquesta edició.
El moment en que l'aigua va ser més present va ser durant el segment ciclista, el qual va fer que anés amb molta precaució a sobre les dues rodes, recordant la caiguda del passat mes de maig, que per ganes d'anar més ràpid vaig caure per la meva mateixa imprudència.
Per afegir encara una mica més, vaig punxar la roda de darrera a meitat de cursa ( pel matí amb el Santi ja havia punxat la mateixa roda), però com sempre he dit, jo no faig 285 km de cotxe per retirar-me per una simple punxada. Un cop reparada la roda, continuo i arribo a Banyoles amb les cames força fresques (1:24 h a pesar de la punxada), i començo els 10 km ( sembla ser que finalment ja tenen el circuit ben medit) amb un bon ritme per mi. Acabo els 10 km amb un parcial de 0:47 h, i un temps final de 2:42 h.
Ultim triatló de la temporada, amb un bon gust de boca degut al parcial de córrer.
Fins la propera.

5 comentaris:

SANTI ha dit...

Joan Marc,
vas fer ben fet en acabar!ben fet! lo del leiva dormint a fora el bar no ho oblidare mai, jejeje ... a veure si n'organitzem una tots plegats a les terres de l'ebre! una abracada, gracies per venir dissabte i felicitats pel teu 165 triatlo!

Chuva Vasco ha dit...

165 provas de triatlo é muita coisa e não é para todos. É preciso suportar muito sacrificio ao longo de muitos anos.

Parabéns por isso e sucessos desportivos para o futuro.

Abraço

Chuva Vasco

Anònim ha dit...

Feliçitats amic!!
Desde Mónaco estaba pensan en vosaltres!!
una abraçada!!

robert mayoral ha dit...

ei, i a seguir sumant....!

daniel leiva posadas ha dit...

lo dicho ,para el 200 que se que queda mucho mucho pero si lo logras una pedazo de fiesta flaix si quieres con tartaza y la santa ostia de dios !!! yo ya llevo 3 ja jaj a