dissabte, 20 de setembre de 2008

Només queden ...21 dies !!!!


Sí,.......................ja queda molt poc per l'Ironman de Hawaii, i el doble campió a Kona (2.004 -2.006), l'alemany Norman Staedler, ja fa dies que està acabant "d'afinar" les cames a San Diego, juntament amb la resta de components del seu club, el Team Dresdner Kleinwort, i principalment amb el suís Mathias Hecht, completant algun dia dobles sessions de cursa a peu, arribant a sumar la bogeria de ...............55 km per dia.

Més d'alguna nit ha degut somniar que en C.McCormack o Craig Alexander li xafen els talons durant la marató, tot i això si aconsegueix treure'ls la suficient ventatja sobre les dues rodes.

Sembla ser que aquest any qui vé molt fort també és Chris Lieto, que juntament amb Sindballe i Staedler poden arribar a lluitar pel millor parcial del segment ciclista.

Ho sabrem tot el dia 11 d'octubre...................................només queden 21 dies !!!

4 comentaris:

SANTI ha dit...

Joan marc,
ja fa dies que hi vaig pensant ... sera una passada! voto per Chris Lieto a la bici!a veure si ens veiem aviat!

Anònim ha dit...

Joan saps on es pot dguir en directe??
Una abraçada amic

Byk ha dit...

Hola Crack!! tambè espero el dia en candeletes!! per a natros es com la final de la Champions això!! McCormack esta fi o que aquest any??

JAUME TERES Y XESC TERES ha dit...

Hola Joan Marc , doncs jo crec que es pot repetir un "duelo epico" , com elq ue van tenir Matk Allen i Dave Scoot, entre Macca i Norman, per cert jo he anat de copes amb en Macca , va ser als Campionats del Mon de Duatló a Guernicai li va la festa per un tubo, l'ünic que va apendre ha dir en espanyol va ser "paga la Fede".
Per cert algú sap el link per poguer veura Hawai in life.

salut. Jaume Terés