dilluns, 8 de setembre de 2008

Que ens està passant...?

Foto: blog Santi Pons

Foto: Sandra, Dani i Santi (blog de Dani Leiva)

Jo no entenc el que està passant des de fa poc temps, sembla ser que la gent no en té mai prou, i semblem com els nens petits, que si un en fa 2, l'altre n'ha de fer 3.

I perquè us ho dic això? doncs perquè aquest cap de setmana, mentre acompanyava al Santi una estona, mentre ell es reptava a ell mateix donant voltes i voltes al llac de Banyoles amb les seves 24 h non stop, anava pensant què ens motiva a fer aquestes coses, a sant de què ens emboliquem amb aquestes aventures, que per la majoria dels mortals son bogeries, i per la resta ( nosaltres) estem convençuts que encara ho són més....però carai, ens hi embarquem com si es tractés d'una excursió amb els amics. En Dani Leiva, no es cansava de repetir-me, entre becaina i becaina, i raó no lin faltava....."esto es de locos"!!!!.


Dobles Ironman, Triples Ironman, DecaIronman, 25 km en piscina, Triple Ironman per relleus, 24 hores Non stop en bici, Desafiament Tecama, ............eren les paraules que més em venien al cap en aquells moments..........mentre històries com les de Joan Batet, o de la Sandra Vicente, em feien pensar encara més que no calia ser un veterà en batalletes per anar a la guerra, amb dos mesos i escaig de bici, Sandra es feia 400 km com si no res, i l'altre Vilafranquí de 16 anys, el Joan, ......."dale que te pego...." també.

Impresionants imatges com les del D.Leiva dormint-se a qualsevol lloc a les 18.30 h del vespre, les de Santi pujant a tot drap cada volta que passava per l'esglèsia de Porqueres, són d'aquelles que sempre un recorda...............i que mai oblida.

Mentre ets allí, penses que és possible, que la ment humana hi ha cops que ens dona sorpreses indescriptibles..............i un cop s'ha acabat, veus ulls de fatiga, però en el fons......pots adivinar una frase.....quina en fem per la propera?....definitivament, estem bojos !!!!

1 comentari:

daniel leiva posadas ha dit...

muy muy buena cronica joan marc si si!! ni carlos de andres lo hubiera hecho mejor, que risa tio!! leyendo esto me he de replantear muchas cosas ,una es volver a la normalidad como todo el munco !! un abrazo crack ,ahh y el dia que llegues a esos 200 hay que ponerte una tarta con un numero grande y soplar la velas que esta cifra tambien es de locos!!