dimecres, 24 de setembre de 2008

Rumors...........!!!


Aquesta tarde, m'ha passat un "xivatasso" que podria ser la bomba. No m'agrada especular, però qui m'ho ha dit ( ciclista ex-professional), m'ha assegurat que ja fa dies que es senten rumors que darrera del nou equip professional Cervélo, on recordem correran Carlos Sastre, Iñigo Cuesta, Xavi Florencio... entre d'altres, hi ha la figura de Manolo Saiz.

Em costa creure que sigui cert, però la font és fiable, i per això m'ha fet pensar, que per una regla de tres, si aquest any Astana no ha pogut córrer el Tour............que farien si això fos veritat amb l'equip Cervélo l'any vinent.?

Bé, temps al temps........................de moment, només és un rumor.

9 comentaris:

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

Ja et pots imaginar qui serà el metge que porti si es confirmen els rumors

Pel bé de Cervelo i els seus ciclistes, espero que no arribi aquest individu a dirigir l'equip, ai, ai, ai..

robert mayoral ha dit...

home com aquest any no ha dut cap equip, podria passar que ha complert el càstig, el que no entenc perque hi torna l'Astana---

Joan Marc ha dit...

Dani: no crec que Eufemiano torni a aparéixer per aquí......de moment !!!
Jo també espero que aquest rumor no sigui cert al final, però una cosa és certa també, M.Saiz en cap moment ha estat declarat culpable fins al dia d'avui.

Robert, en M.Saiz té un equip d'amateurs per Cantabria, no recordo exactament el seu nom ara mateix, però no exerceix de director dins del cotxe, sino des de la distància...........i no tornaria a l'Astana, sino al Cervélo.

Byk ha dit...

Este Saiz es un trampos de m.... , jo li retiraria la llicència de director per sempre!! En lo bé que hem caia este equip si l'agarra este sujeto....

Joan Marc ha dit...

Victor, no pots dir que es un trampós perquè finalment, ja sigui per deixadesa de la justicia o per altres qüestions, no es va poder demostrar res, i de moment, fins al dia d'avui està net.
Ara, una altra cosa és la simpatia que desperti o no............però això no demostra que sigui trampós o no.

Anònim ha dit...

Cuando el rio suena agua lleva!!
Temps al temps
Una abraçada amic

David Gas ha dit...

Hola Joan Marc, nomes saludar-te i donar-te la enhorabona del teu blog. Fa temps que es segueixo i el trobo molt interesant. Ara ens veurem poc per la piscina d'Amposta , ja que ens han obert la de Roquetes.
Una forta abraçada

daniel leiva posadas ha dit...

no os metais con manolo que como este no hay nadie ,es un pedazo y ha sido un pedazo director y lo seguira siendo ,NO OS CREAIS TODO LO QUE CUENTAN !! o no hemos disfrutado todos con la ONCE? que pedazo equipo que tenia madre mia !! todos hasta el culo pero que equipo ja ja ja!!

SANTI ha dit...

Que vuelva Eufemiano!
Night Riders sense nord!
1 Novembre 2008