dimarts, 2 de desembre de 2008

A veure qui la fa més grossa !!!


Aquest cop us presento una d'aquelles històries, que un cop llegida ja no saps què pensar, fins on anirem a parar.........

Dons resulta que ahir dilluns, 01/12/08, la nedadora americana de 56 anys, Jennifer Figge, va sortir de les illes de Cap Verd amb la intenció d'arribar a les illes Barbados, creuant tot l'oceà atlántic....nedant !!!

Després de moltes travesses a mar oberta, amb distàncies considerables arreu del món ( Estret de Gibraltar, Turquia-Grècia, Sidney-Harbor...etc), ara, aquesta intrèpida nedadora ha buscat reptes encara més grans.

Ha calculat que en dos mesos pot assolir la fita, amb una distància de 3.700 km aprox., nedant unes 6-8 hores diàries ( bé, els números a mi no em surten.........però ella sabrà).
Per evitar problemes amb els taurons, el catamarà que l'acompanya porta una mena de xarxa de protecció a la popa , i la nedadora es fica dins i només ha de pensar en nedar i nedar......i nedar i nedar............i encara més nedar.
Veritablement, sembla ser que hi ha gent que s'apunta a qualsevol bombargeig............per veure qui la fa més grossa.

Good luck Jenny ...!!!

6 comentaris:

robert mayoral ha dit...

impressionant, a mi tampoc em quadren els numeros, però això d'anar en la xarxa aquesta, no vols dir que quan es cansi la portaran???
de tota manera quin fart d'aigua!

Marc Badia ha dit...

Hola Joan Marc, es el primer cop que entro al teu blog i hi hauré de passar més sobint, esta guay. Jajajaja.
Comentari de l'entrada: es que en aquest món, hi ha un de gent que esta ben sonada eh!!!!!!. ay quin fart de nedar que es fotará aquesta veterana.
Molta sort per ella.

Marc Badia ha dit...

Pd. amb el teu permis t'incoluré a la llista de blogs. Gracies.

Santi ha dit...

El món està al revés! mare meva ...

XAVI NOVELL ha dit...

la gent està trinxada, jijijjiji mira quin un , oi santi? un altre que es va escapar de SAlt.


records a la tropa i molt de gas desde el baix montseny.

daniel leiva posadas ha dit...

a no ser que se meta en una corriente que dicen que es de agua muy fria y que... no se tios!! no me salen los numeros ,pero esta como se lo monte con 56 tacos ,yo no me muero sin hacer un DENIA-IBIZA !! je je