divendres, 9 de gener de 2009

Torna Bartoli...!!!

L'ex ciclista italià Michele Bartoli ha anunciat que durant el proper mes, té la intenció de tornar al pilot professional després d'haver-se retirat l'any 2.004.
Diu que ho vol provar, i que ha parlat en 4 o 5 equips, tan de categoria continental com Pro Tour, per la seva propera incorporació a les seves files.

També s'ha ficat en mans de la UCI, per tal de complir amb el reglament de sotmetre's a analitíques de sang uns mesos abans de tornar a la competició.
Així sembla ser, que va de bó, i que s'ha contagiat de la corrent Armstrong's back, i que als 38 anys, podria estar pedalant un dels grans d'aquest esport de nou.

No sé, però em dona la sensació que és una manera de voler demostrar allò de "quien tuvo, retuvo", i que sincerament, ara mateix, el ciclisme d'aquest darrers anys no és el mateix del que fa 4 o 5 anys....han canviat moltes coses, encara que a vegades les coses no canvien tan i tan, sino que evolucionen......referint-me als elogis de la UCI i altres protagonistes del ciclisme que feien fa uns anys amb la gran lacra de l'esport d'èlit............i que pregonaven a totes veus, que en pocs anys quedaria eliminada. I el temps ha donat la raó als incrèduls com jo d'aquelles paraules.....la lacra aquesta, el dopatge, no desapareixerà mai, anirà evolucionant igual que ho fa la ciència.....llàstima que la ciència no vagi una mica endarrerida............

De totes maneres, si finalment Bartoli aconsegueix tornar.......benvenutti !!!!