divendres, 20 de març de 2009

Canvi Horari


D'aquí a pocs dies, tornem o...torno, a cumplir un ritual, que dos cops a l'any em fa recordar que haig de canviar l'hora a tots els rellotges que tenim per casa. I dic que torno, perquè molts avui en dia ja no caldria perquè ho fan automàticament, però mira per on, manies que té un de fer-ho manualment.

Amb les dos clàssiques preguntes que ens fem cada cop, una que si s'avança o es retrassa, i l'altra típica de ...vols dir que serveix tant i tant això de canviar l'hora, amb el tema d'estalvi energètic ?

La primera és fàcil i ràpida de contestar-me: sempre recordo que de cara a la bona hora, dormiré una hora menys...i de cara a la mala hora, dormiré una hora més.
Per la segona, no disposo de dades concretes per afirmar-ho o negar-ho, però em refio del que diuen els entesos.

El que és un espectacle és el moment en que em proposo a fer el canvi a tots els aparells, i que sembla que no, però finalment en són una bona pila: rellotge-despertador, telèfon mòbil, rellotge de l'estudi, video ( TV i DVD els deixo que ho facin automàticament, perquè no diguin....), rellotge de la cuina, rellotge de l'estació metereològica, 3 comptakilòmetres ( 1 per cada bici ), el pulsòmetre i per finalitzar els rellotges de polsera que solc portar. Total, una bona estona .....avançant o retrassant l'hora ?

1 comentari:

laura reyes ha dit...

Hola Joan Marc, en primer lloc felicitar-vos a tu i a pili per la tan bona noticia, la arribada dels bessons, jajjaja, em vaig enterar abans d'ahir, de tot cor, espero que tot sorti bé, us ho merexeu. Doncs res ara tindràs més feina per canviar hora perquè hi hauran més rellotges a casa, jajajja. En fin, us desitjo lo millor un petonet per l'aleix un per la pili un per tu i dos pels bessons,jajjajaja.