dimarts, 5 de maig de 2009

Monegros

Foto: Claudio, Vicent, Rogelio i jo.

Foto: Amb Vicent un cop acabada la prova.

Al final he pogut complir amb un desig que ja feia uns quants anys, que per calendari no podia ser, i era el de fer poder fer la marató dels Monegros en btt, a Sarinyena ( Osca).

Encara que la meva btt no estava en condicions òptimes per disputar aquesta prova, les ganes d'anar-hi van fer que enfilessim carretera ...i manta !!!

Ens vam presentar amb Vicent, Rogelio i Claudio, cadasqú amb objectius ben diferents, però al final molt semblants. La prova es perfecta per mi, sense camins de trialeres, i molt per rodar, però que molt.....encara que apretés massa l'accelerador des de l'inici, i ho pagués seriosament cap al final...però no importa, m'ho vaig passar molt bé.

A tothom que li agradi la btt, algun dia ho hauria de provar, 1.500 bikers per camins de terra ben senyalitzats, i tragant pols i més pols,..........s'ha de viure un cop almenys.

Amb la fideuà final no ens vam atrevir, però un got d'antioxidants sí que va caure, i ben fresquet que estava...........

Tornaré més anys, però amb la lliçó ben apresa de que qui més corre al començament.....no té perquè arribar més aviat !!!

Ara, a esperar el dia de l'operació, que serà la primera quinzena de juny, i a recuperar el més aviat possible el peu, i pensar en altres objectius.

2 comentaris:

Ramon Bernaldo ha dit...

m´alegro que estiguis bé i en forma, ens veiem a l´Ampolla

jose maria ha dit...

Veig que et vas ficant en forma, me n'alegro. A veure quan fem una kedadeta pel terreno!

salut