dijous, 6 d’agost de 2009

Amunt, amunt...!!!

La Punta de la Banya, al fons

"El burro delante...pa que no se espante..."

La font del Burgar

Dalt de tot, darrera meu La Foradada


Des del dia 11 de setembre de l'any passat, que no hi havia pujat, i la veritat, aquell dia el maleït peu ja donava simptomes de que alguna cosa no anava bé.

Ara, que ja estic entrant a la darrera fase de la recuperació, i buscant noves sensacions cada setmana, he decidit de cop i volta, ficar el peu a prova,,, amb una prova de foc...la pujada a La Foradada.

Dos hores i mitja entre la pujada i la baixada, i una mica de caminata per alli dalt, aprofitant els primer núvols de la tarde que han anat refrescant el final del dia, sobretot dalt mateix de La Foradada.

De baixada m'enganxo darrera d'un rapitenc i un manyo que feien part del camí de baixada, el mateix que jo. Trotant, i recordant-li al peu:-te'n recordes d'això de córrer ?- a que t'agrada ? doncs a que esperes a ficar-te bé el més ràpid possible ? - el peu no contesta, calla.....millor, millor que calli.

Vistes magnífiques del Delta, de les puntes de la Banya i del Fangar, els Ports, el riu....els arrossars verdosos de l'arròs....magnífic !!!

Si algú de fora no ho coneix encara, us convido, però us aviso abans......s'ha d'anar...AMUNT, AMUNT !!!

4 comentaris:

Barón de Benta'ko Erreka ha dit...

que tal la pata?
Espero que ya casi como nuevo.
Un abrazo

jose maria ha dit...

MEGACRACK, me n'alegro que haigues arrencat, avui mateix, he quedat en xavi queral i vicent per fer un muntsianell a ritme pa todos los publicos,

stas invitat.

si no mos veiem a xerta, per cert, sas com inscriures este any, no veig res a lagueb

salut

Alex ha dit...

Anims amic que ja está fet!!
Un día t´acompanyaré!!
Sort al teu fill el 23!!
Abraçus

Cesc ha dit...

Jo he tingut la sort de poder fer aquests ruta preciosa amb unes vistes increibles i una solitud preciosa! A la que pogui escapar-me hi tornaré!