dijous, 10 de desembre de 2009

Hola soy Edu, Feliz Navidad !!!

Segur que molts de vosaltres recordeu aquesta frase, que va ser tot un boom dins la publicitat ara fa uns anys, d'una telefonia mòbil que ens matxacava continuament la vista i la oïda als voltans de Nadal ara ja fa una pila d'anys.

No parlaré ni de l'Edu ( que per cert, ja deu ser grandet ), ni de telefonia mòbil, només de les dates que s'apropen....plenes de contradiccions per mi mateix.

Ja fa uns anys que no li acabo de trobar el gust ni el sentit a aquestes dates: no seré jo ara un dels ferms defensors dels anticonsumistes, perquè tots en la seva mida ho som. Tampoc seré jo qui abanderi cap escamot per segrestrar o pifiar una festa religiosa la qual no comparteixo, però per respecte i per no voler anar en contra de la gran majoria, faré com si no res.

He de dir, que la gran contradicció vé donada pel fet de que encara que em consideri no creient, i no trobi el meu lloc dins d'aquestes dates, reconec com pocs ho fan, que m'aprofito també de la situació, ja que en aquest país, el calendari laboral encara vé donat per les dates i festes religioses, siguis creient o no, siguis d'aquí o d'allà, siguis el que siguis.....

Per respecte a la familia, als amics que si hi creuen, i sobretot ho faig perquè l'Aleix, ara amb quatre anyets no ho entendria i tampoc vull que ho entengui, està en una edat que viu, sent i somnia amb el Nadal i tot el que arrastra ( evidenment si que enten que vindrà un home gran vestit de vermell amb una gran panxa i barba blanca, i després tres personatges monàrquics fent les delícies de tots). Quan sigui gran, i si algun dia llegeix aquestes paraules, potser llavors ho entendrà o...potser no, però llavors ell podrà triar fer-ho.

I una de les coses que menys entenc, i dieu-me rarot ( que ho sóc), és que la gent s'ajunta per fer un sopar de Nadal i s'asseu al costat d'aquell que durant l'any només fa que "despotricar" d'ell d'amagat, i a sobre segons com, li tocarà fer-li un regal del mal dit "amic invisible" ( mal dit perquè al final tothom sap qui li ha regalat aquella xorrada de regal). O vas pel carrer, i et desitja bon Nadal aquell veí que només et parla al voltant d'aquestes dates i fins i tot té la cara dura de demanar-te si vols ser amic d'ell al facebook ( renoi, però si no em dius res la resta de l'any).

No sé, tampoc cal ser tan aspre, almenys dins d'aquesta hipocresia, la gent somriu més i s'il.usiona amb el 22 de desembre (€€€€€€), amb la nit de Nadal, amb el canalons del dia de Nadal, i li demana a aquell que no hi creu en tot l'any que la nit de Cap d'Any els Mossos no el facin bufar....

I per acabar, potser us ho hauria de desitjar, no ?...............bé, tampoc no cal, prefereixo desitjar-ho per tot l'any....i si algú li fa falta que li ho desitji, doncs.................bon nadal !!

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Molt bo !!!!

Qué acabis bé l'any!! i que el proper any poguem seguir essent feliços tots i fent alló que ens agradi o ens vingui de gust fer!!!!

Apali, per aigua, per aire i per aire que arribem a les metes que ens propossem!!!

Anònim ha dit...

hola joan, soy txomin de madrid, te conocí en roth, no te acordarás de mí, me saludaste cuando yo entraba en meta, tu estabas animando. estuvimos en el mismo hotel, yo hiba con luarca and company. solo decirte que el 15 de mayo participaré si los dioses me ayudan el mi primer ironcat, espero verte por allí. saludos y perdona no saber escribir en el bonito idioma que ecribes. saludos