divendres, 21 de maig de 2010

Final del viatge........inici d'un altre ?


11 de maig del 2.003, inici del viatge, Eivissa, a la meta del Campionat del Món de Triatló LLD (4/120/30) que acabava de finalitzar. Per la nit, al sopar que oferia l'organització a tots els participants, comparteixo taula amb un jovenet anomenat Ivan Tejero, ex-nedador malagueny afincat a Jaén, que acabava d'enganxar-se també. Comparteixo emocions també amb un suec, que curiosament, al cap de 6 anys ens creuem en el camí a la Cursa del Llop, Tobbe Petterson.

Decideixo iniciar en aquell mateix moment un llarg viatge, que em portaria a tastar sentiments de frustració cinc vegades ( problemes estomacals, caigudes...etc) , però gràcies a la meva tossuderia finalment em porta a bon port, el passat 15 de maig del 2.010.

En els darrrers kilòmetres del viatge, vaig pensar molt en si hi tornaria a aquesta distància, o si no. De fet, havia pres una mica la decisió, però l'havia de madurar encara. Encara no sé si hi tornaré, o ja mai més. Els anys d'experiència m'han ensenyat que les decisions importants s'han de fer en fred, i no en calent....o sigui que, deixaré passar l'estiu, aprofitaré per provar nous formats de competició per mi, i un cop acabi, veurem què fem.

Modificaré una mica el calendari previst a principis d'any.11 juliol Triatló Pont de Suert

18 juliol Triatló Cross Casp15 agost Travessa del Port del Fangar ( l'Ampolla)

04 setembre Triatló Banyoles

(La Cursa del Llop sencera, la posposo per un altre any, de moment no, pèro un any ho intentaré segur )

Aquest calendari no és fixe tampoc, tot depen de si trobo alguna altra prova que tingui ganes de fer . També participaré segurament a l'Aquatló de l'Ametlla de Mar a l'agost, i com no....a la prova més simpàtica de totes, el triatló de Xerta....on segurament aquest any debutarà una persona molt especial. A mesura que avanci l'estiu, sempre van apareixent alguna que altra prova pels pobles del voltant que sempre fa goig participar-hi.