dimarts, 16 de novembre de 2010

Avui en dia, ja no queda res gratis

L'expedició a Masdenverge, al complet.


Gerard, amb la copa de la 2a.


Els més petits de l'expedició

Eva Roig, segona classificada.
Mentida, a Masdenverge...sí !!!

I encara que sigui una excepció, així ens ho van poder demostrar la gent de Masdenverge (Montsià) que van organitzar dissabte passat la seva segona Cursa i Caminada popular.

Excel.lent i senzilla organització, que ens demostra un cop més, que les coses com més senzillament es fan, millor surten. Un magnífic equip de voluntaris (amb les seves llampants samarretes taronja que se'ls veia d'una hora lluny) van ajudar a fer d'aquesta cursa ( i caminada)la millor manera de passar un bon matí de dissabte de novembre. Felicitar a tots ells, l'any que vé tornarem, i encara que no sigui gratis (alguns comentaris d'algun integrant de la organització així ho va insinuar) la inscripció, no serà precisament aquesta l'excusa per no tornar.

De la meva cursa, aquest cop evitaré fer cap comentari, no per res....si no perquè tampoc poca cosa més vaig poder fer. La nostra amiga Eva Roig, segona i poc a poc agafant-li el gustet al pòdium....fins on arribarà?

Retorn a l'alta competició del presi Benja, que comença a deixar ben endarrera el maleït estiu que ha passat.....ens esperen moltes curses junts encara, i ell ja comença a veure-ho més clar.

I per últim, la guapa de casa, aquest cop lesionada, s'apuntava només a la caminada, fent algun "amago" d'atac als darrers metres de la mateixa, deixant al grup de l'escapada al seu darrera ;)