divendres, 4 de febrer de 2011

Què tenim ?

No fa molts de temps, vaig llegir que havia sortit una enquesta, en es valorava el nivell de vida de les grans ciutats mundials, i encapçalava la primera posició la ciutat australiana de Sidney. En segon lloc, hi era o i és, la ciutat de Barcelona, i les tres coses que més es valorava de la capital catalana era el clima, el menjar....i el Barça.
Val a dir que una persona com jo, declarada públicament com a persona que no gaudeix de l'esport aquell en que juguen 11 persones darrera d'una pilota, i que quan la tenen només se'ls ocorreix "fotre-li" un xut, digui el que vaig a dir, però hi ha que reconéixer que la marca Barça, efectivament, agradi o no agradi, és un punt de referència inevitable a tot el planeta.
I així ho ha entés, publicitàriament parlant, una marca coneguda de cervesa, que n'aprofita aquest "ganxo" i ens ofereix l'spot de l'hivern ( després del "-Guillermo, i per què no tornes ?-" i com no, dels altres spots estiuencs flower-love-power amb bandes sonores enganxoses fins la sola de la sabata), aquest cop fent partíceps als meus admirats Amics de les Arts, que cada cop que pugem al cotxe l'Aleix i jo, no sé qui dels dos se sap millor les seves cançons ( aprofito l'ocasió per proclamar l'home que treballa fent de gos....com un crack mundial )...encara que Aleix es decanta fermament per 4-3-3 .....descaradament per golejada.
M'agrada aquest spot, coses que podem gaudir a casa, coses que no cal anar lluny per trobar-les, a vora de casa nostra, coses que ens fa sentir encara més orgullosos de viure en aquest petit tros de terra, coses que podem veure, llegir, menjar...sentir................coses que tenim !!!
I com que avui en dia, els culés poden caminar amb el cap ben alt (val a dir, que fa anys ho intentaven però els hi costava), ràpidament algú se'n ha recordat de l'etern rival i ja ha tret la versió de l'spot però amb colors blancs......per gustos no hi han colors.
Aleix i jo, seguirem la nostra cantarella igualment, si em perdoneu.....anem a pujar ja al cotxe: " -amb un bon onze inicial, vull guanyar tres punts de glòria...per la porta principal entrar als annals de la història...i és que en temes de lligar bé que es pot perdre una lliga...si no està tot estudiat ...si la tàctica fa figa...................."

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bé, les alegries canvien de barri a barri, però sembla ser que Can Barça té un model esportiu definit gairebé en tota l'estructura dels equips professionals (futbol, bàsket, handbol, hockey i futbol sala.....llàstima del rugby, en fi).

I els de la capital del país veí, que van de blanc, i que van a cop de taló, la cosa no els funciona. De moment, després de vàries escaldades, el gran Messina ha plegat....Falten 3 mesos i les competicions arriben al seu moment àlgid. No sabem que pot passar, però el que sí sabem és que persistirem...

PD: Davant el possible lock out a la NBA la propera temporada, us imagineu a Gasol i Kobe al Barça......ufff.....