dimarts, 14 de juny de 2011

Aupa Tocola !!!Encara recordo en carinyo l'any 2.004, a la zona de meta de l'Ironcat, quan acabava d'arribar a meta un "tiarrón del norte", amb cara de pocs amics preguntant: " A ver, quién es el responsable de todo esto?", i la cara que feia el director de cursa davant d'aquella pregunta i aquell personatge ja pagava.....glups!!! "Pues nada, felicitaciones, una prueba cojonuda!!!".........ara ja vam podiem respirar després d'aquelles paraules...ufffffff.


Era ell, el tio Tocola, Xabier Telleria que ens havia asustat aquell dia amb la seva pregunta.....però no tant com ens ho ha fet aquest cap de setmana passat. El cor li va donar un avís, i en un avís s'ha quedat afortunadament...............ja li ho vaig advertir un dia ...."cuidado, que el corazón no te cabe en el pecho ;) "....però bé, ens van arribant notícies bones des d'Euskadi....i aviat tot tornarà a la normalitat, furgoneta amunt i avall amb la seva Marijé i les seves filles, societats gastronòmiques, el seu parlar ràpid i nerviós......i com no crec que m'hagi fet cas, continuarà tenint un cor que no li cap al pit....


Aupa Tocola, cuidate cabezón, que en agosto me tienes que enseñar tu preciosa y querida tierra, y librar algunas batallas más en un futuro no lejano. Besarkada bat !!!

1 comentari:

triathlon training ha dit...

Hay some thing always remembering every time every second of our life. Thanks