dimarts, 14 de juny de 2011

Els Taus d'Amposta

Magnífic debut d'una colla de gent amb molta il.lusió, ganes, coratge i.....perquè no dir-ho, en un bon parell. Una nova entitat ha nascut, són els Taus d'Amposta, un nou club de rugby...esport amb poca tradició a les notres Terres, però no per això mancat de moltes ganes de créixer i seguir endavant.


Ahir era el seu debut, contra els Llops de la URV de Tarragona, molts nervis, però molts...........però finalment, un cop l'arbitre va xiular el final, moltes cares satisfetes i alguna que altra cama coixa........felicitats, ara ja heu donat el primer pas, ara només cal mirar endavant, sempre endavant.

2 comentaris:

Kenent Bryle ha dit...

Gràcies per estar allí el dia de l'arrancada dels Taus. Sí, per un grapat de novatos, entre els quals m'incloc, comença una aventura que esperem arribe a bon port. I sí, també, potser sembla més dur des de fora......dic sembla per què des de dins confies en el company del teu costat que saps q vindrà a donar-te alè, suport, com les més de 100 persones que vau assitir a animar als Taus i els LLops (i sense cantina)

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per donar ressó al nostre debut.
És una aventura apassionant i des de Los Taus us convide a pujar en aquesta nau plena d'il·lusió, amor a aquest esport i perque no... cervesa.
Nosaltres intentarem que no sigui flor d'un dia i el rugbi a les nostres terres arraigue amb força... per això necessitarem el suport de tothom, aficcionats, socis i simpatitzants.
Molina (secretari dels Taus)